Amateur Radio Club „Croatian Flora Fauna“ 9A1WFF

Thank you Elementary School Ljubljanica!

Leave a comment

13.6.2019.
Hvala OŠ Ljubljanica!

Danas su članovi RK HFF Ivica, 9A2HW i Emir, 9A6AA, pozvani na druženje u OŠ Ljubljanica. Ravnateljica Škole, profesorica Ani Bertović, zahvalila im se na uloženom trudu tijekom obuke njezinih učenika te ih predstavila učenicima koji su osvojili neki od brojnih priznanja tijekom natjecanja u ovoj školskoj godini. Tu su bili i učenici Katja i Jan, koje su članovi RK HFF pripremali ove godine za nastup iz područja Radiokomunikacija na školskoj, županijskoj i državnoj razini Natjecanja mladih tehničara. Na žalost, jedan kotačić u ovoj priči je nedostajao: prof Vesna Galamboš, koja je cijelo vrijeme poticala rad svojih učenika: zbog obiteljskih razloga nije nazočila druženju. Hvala ravnateljici Bertović i profesorici tehničkog odgoja Galamboš što su nas se sjetili! Rado ćemo nositi poklonjene majice načinjene prigodom obilježavanja 70 godina njihove škole!
Inače, Jan je postao član Radiokluba HFF a zanimljivost je da će kao volonter pratit Ivicu i Emira tijekom edukacije koju će oni provoditi od 2-11.7. 2019. u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici na kojoj će se u dvije smjene okupiti više od 100 osnovnoškolaca.
S ravnateljicom Bertović razgovaralo se i o nastavku suradnje Radiokluba HFF i njezine osnovne škole.

Ovo je bila prilika da dečki iz Radiokluba uruče Katji nagradu i zahvalnicu za odličan nastup na Županijskom nivou natjecanja, koju je nedavno dobila od Društva pedagoga tehničke kulture Grada Zagreba

Naime, drago nam je što smo u petak 7. lipnja 2019. u zagrebačkoj OŠ Tituša Brezovačkog nazočili 

svečanosti dodjele nagrada najuspješnijim mladim tehničarima i priznanja mentorima, učiteljicama i učiteljima Tehničke kulture, te prigodnom obilježavanje 60. obljetnice uvođenja nastavnog predmeta Tehnička kultura u osnovne škole Republike Hrvatske.

Još jednom hvala našoj Sanji Kovačević iz DPTKZ, što je prepoznala zalaganje i trud članova Radiokluba Hrvatska Flora Fauna.

Author: 9A6AA

Amateur Radio Club Croatian Flora Fauna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s